O nama

Mi smo tim visokokvalifikovanih stručnjaka različitih profila. Posvećenost klijentima i stalnom unapređenju usluga dovela nas je na lidersku poziciju u regionu kod pružanja specijalizovanih zastupničkih usluga u oblasti međunarodnog transporta. Radimo multidisciplinarno i decentralizovano sa različitih lokacija u Evropi. 

 

Naše zastupničke servise u Austriji, Francuskoj, Nemačkoj i Holandiji koriste transportna preduzeća sa najbržim rastom poslovanja u regionu. Ponosni smo što smo deo poslovnog uspeha naših klijenata.

U ovoj godini obeležavamo 30 godina postojanja.

Tim

Aleksandar Ivkovac
Berlin, Nemačka

Managing Partner

Kao dugogodišnji diplomatski i ekonomski predstavnik u Berlinu radio na privlačenju investicija i stekao iskustvo kod primene radnih i socijalnih propisa kod prekograničnog rada. Klijentima stavlja na raspolaganje pregovaračko umeće i ekspertizu u oblasti javne administracije i upravnih propisa. Iz biroa u Berlinu zastupa naše klijente i njihovo vozačko osoblje u Nemačkoj, Poljskoj i Danskoj.

Cveta Đokić
Beograd/ Novi Sad, Srbija

Chief Account Officer

Tokom radne karijere rukovodila velikim projektima i javnim kampanjama. Koordinira našim servisima, organizuje komunikaciju sa klijentima i upravlja procesom prijavljivanja upućenih vozača nadležnim organima zemalja u kojima posluju naši klijenti. Koordinira pripremu dokumentacije po zahtevu inostranih kontrolnih organa. Iz našeg sedišta u Novom Sadu rukovodi timom spoljnih saradnika i radom našeg biroa u Solunu.

Vesna Petrović Varagić
Vert, Holandija

Sales Manager

Radno iskustvo sticala u javnoj upravi i kao menadžer za upravljanje komunikacijama. Vodila više projekata u oblasti javnih politika. Rukovodi ugovaranjem usluga sa novim klijentima. U timu zadužena za integraciju podataka i usklađivanje procesa sa standardima kvaliteta. Pruža savetodavnu podršku klijentima kod usklađivanja poslovanja sa socijalnim propisima EU. Iz biroa u Holandiji zastupa klijente i njihovo vozačko osoblje u Holandiji, Belgiji i Luksemburgu.

Biljana Ivkovac Nell
Bregenc, Austrija

Partner/Representative in Austria

Raspolaže višegodišnjim  iskustvom na rukovodećim pozicijama u sektoru usluga. U timu zadužena za unapređenje administrativnih procedura i politiku usklađenosti sa propisima EU o zaštiti podataka. Iz biroa u Bregencu zastupa naše klijente u Austriji, Švajcarskoj, Lihtenštajnu, Nemačkoj i Italiji. Obavlja prokuru za naš zastupnički servis u Francuskoj.